info@mediterra-realestate.eu+385 95 8077 018

Stan 2., u prizemlju luksuznog kompleksa, 100 m od mora, Umag, Istra

Building size 77 m2
Bedrooms 0
Bathrooms 2
Floor Ground floor
Location Poreč
ID 37212
425.300 €
Download exposé

DESCRIPTION

Prodajemo nekretnine u novom projektu na izrazito atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini more i uredenih plaža.Rad se o kompleksu sa zajednickim prostorijama i recepcijom,unutar kojeg se grade 4 manje stambene zgrade svaka sa po 4 luksuz na stana, u prizemlju dva te na 1. i 2. katu jos po jedan stan, te 21 vila kojima su na raspolaganju i zajednički sadržaji poput bazena, wellness & spa, fitnessa, dječjeg igrališta, wine bar-a i restorana.U kompleksu ce biti predvideno i organizirano održavanje svih zajedničkih prostorija, te je kompleks osiguran 24 satnim nadzorom.Zgrada D, stan 2.u prizemlju, sastoji se od 67.76 m2 s vanjskom terasom.Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice te open space prostora sa dnevnim boravkom, blagovaonom i kuhinjom.Stan ima 1 parkirno mjesto u vlasnistvu.Za dodatne informacije i pitanja stojimo na raspolaganju.

FEATURES

  • Distance from center : 5 km
  • Distance from sea : 5 km
  • Number of rooms : 2
  • Number of bathrooms : 2
  • Energy class : Not specified

Dear customers, according to the terms of business, the brokerage commission is 3% + VAT (25%), a total of 3.75% of the purchase price.
The property can be viewed only with a signed Brokerage Agreement, which is the basis for further actions related to the sale and commission, all in accordance with the Law on Brokerage in Real Estate Transactions.

CONTACT THE AGENT